Bij ons heeft u recht op vertrouwen
en vertrouwen in het recht

Aanvraagformulier GDPR

U heeft conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming het recht om de persoonsgegevens die wij van u zouden verwerken of te wissen, zoals bepaald in artikel 16 en 17 AVG. Daarnaast kan u ook vragen om de verwerking van persoonsgegevens te beperken of bezwaar maken tegen de verwerken (artikel 18 en 21 AVG). Tot slot heeft u uiteraard ook het recht op inzage in de persoonsgegevens die van u door ons zouden worden verwerkt (artikel 15 AVG).

 

Wij vragen u dit document nauwkeurig in te vullen, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en kunnen voldoen aan uw verzoek.

 

Lees zeker ook even ons privacybeleid, ons cookiebeleid, onze algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website en onze algemene voorwaarden voor onze dienstverlening.

Naam en voornaam: *
Adres: *
Postcode en gemeente: *
Geboortedatum:
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Mijn verzoek heeft betrekking op (duid aan wat van toepassing is)
Welke persoonsgegevens zijn volgens u onjuist/onvolledig?
Wat zijn de correcte gegevens of aanvullingen die u wil dat wij deze in de toekomst gaan gebruiken?
Over welke persoonsgegevens gaat het?
Geef aan op welke basis u de verwijdering van deze persoonsgegevens wenst:Over welke persoonsgegevens gaat het?
Geef aan op welke basis u de staking van de verwerking van deze persoonsgegevens wenst?Geef hieronder bijkomende informatie op i.v.m. uw verzoek of indien u verdere vragen heeft, kan u deze hieronder toevoegen:
Door vervollediging en verzending van uw verzoek bevestigt u dat u dit formulier naar eer en geweten en zo correct mogelijk heeft ingevuld.
 
Voer onderstaande code in om het formulier te verzenden.
Opgelet het systeem maakt een onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Onze advocaten
  • "Minnelijke regelingen genieten steeds onze voorkeur. Proces-economisch is elke betrokken partij hierbij gebaat."

  • "Onze cliŽnten krijgen steeds de nodige inspraak in hun dossier. Elke stap die ondernomen wordt, wordt meegedeeld aan de cliŽnt."

  • "Wij maken er een punt van dat de eerste verkennende consultatie kosteloos is. Enkel op deze manier kan de cliŽnt rustig en zonder tijdsdruk zijn situatie uiteenzetten."

  • "Transparantie en voorafgaandelijke duidelijkheid over de kosten en erelonen is bij ons enorm belangrijk. CliŽnten hebben het recht om te weten uit wat het ereloon van de advocaat is samengesteld."